Snel een lening afsluiten

De wasmachine die kapot gaat, of de APK keuring van een auto die duurder dan verwacht uitvalt. Dit komt altijd ongelegen. Net op het moment dat je al krap bij kas zit. Waar haal je zo snel het geld vandaan om de rekening te betalen? Je kan snel een lening afsluiten, maar dat valt doorgaans niet mee. Geld lenen zonder BKR gaat echter wel snel. Dit kan je doen in de vorm van een minilening.

Hoe snel kan je een lening afsluiten?

Een minilening kan je snel afsluiten. Er worden geen strikte voorwaarden gesteld zoals je dat bijvoorbeeld ziet wanneer je een persoonlijke lening wilt afsluiten. Doordat de voorwaarden minder strikt zijn kan je de aanvraag en lening erg snel afronden. En dan heb je ook nog eens erg snel de beschikking over het geld dat je wilt lenen.

Dit kan zelfs zo snel zijn, dat je dezelfde dag nog het geld op je rekening hebt staan. Geld lenen zonder bkr betekent dat je binnen 24 uur al geld op je rekening kan hebben staan.

Kan iedereen een minilening aanvragen?

In principe is dat mogelijk. Er worden geen voorwaarden gesteld wat betreft inkomen of het hebben van een vaste baan. Het is zelfs mogelijk om een lening af te sluiten zonder inkomen. En ben je in het bezit van een negatieve BKR codering, dat is ook geen probleem. Doordat de BKR controle achterwege blijft levert dit geen probleem op.

Waar kan je een kleine lening afsluiten?

Snel geld lenen kan door een kleine lening af te sluiten in de vorm van een minilening, minikrediet of flitskrediet kan je alleen online doen. Banken verstrekken geen kleine leningen. Bovendien is geld lenen zonder BKR hier ook niet mogelijk.

De bedrijven Ferratum en Saldodipje hebben een online platform opgericht waar je een lening kan aanvragen. Dit zijn Fintech bedrijven met het hoofdkantoor in Finland. Zij richten zich op het ontwikkelen van platformen voor het verstrekken van kredieten. 

Inmiddels zijn zij zeer succesvol op dit gebied en opereren in meer dan 20 verschillende landen. Het moederbedrijf Ferratum is ook op de beurs genoteerd in Frankfurt. Dit geeft mijn inziens wel aan het hier om serieuze en betrouwbare bedrijven gaat. 

En dat is wel zo  prettig om te weten. Je wilt natuurlijk geen leningen afsluiten bij een dubieus bedrijf. 

Hoeveel geld kan ik lenen?

Het bedrag wat je zonder bkr toetsing kan lenen ligt op maximaal 1,000€. Heb je een groter bedrag nodig dan ben je aangewezen op andere soorten van krediet. In dat geval ontkom je echter niet aan een BKR controle. 

Wanneer dien ik het geld weer terug te betalen?

Dit hangt uiteraard af van de looptijd die je bent overeen gekomen. Deze ligt echter wel op maximaal 62 dagen. Na het verstrijken van deze termijn dien je het bedrag van de lening plus de rente weer terug te betalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *